Grondverzet

Ons uitgebreide machinepark omvat diverse mobiele en rupskranen. Van minigrondverzet tot grote projecten waarop we meerdere machines inzetten, kunnen we verzorgen. Onze machinisten zijn ervaren en betrouwbaar, elke graafklus wordt met plezier aangegaan. Zo verzorgen we bijvoorbeeld het egaliseren van terreinen (zoals bij wegenbouw), uitgraven van een woning of bedrijfspand en aanleg van sloten of vijvers.

Vervoer

Voor het vervoer maken we gebruik van meerdere tractoren met dumpers. Ook werken we samen met transportbedrijven, waardoor we gemakkelijk ook vrachtwagens kunnen inzetten voor het vervoer van grond, zand en andere materialen.

Graafmachines, shovels en veegmachine

Behalve de verschillende graafmachines bestaat ons machinepark ook uit shovels en kunnen we wegen schoonmaken met rubberschuif of veegmachine.

Klic

Voordat we beginnen aan graafwerkzaamheden doen we een Klic-melding. Hiermee is dan bekend dat er gegraven gaat worden en weten we welke leidingen er in de grond liggen, zodat hier rekening mee gehouden kan worden. We kunnen de Klic ook voor derden verzorgen.

Vraag stellen of afspraak maken?

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht